Forside > Nyheder > Normas overtaget af JMM Group A/S

Normas overtaget af JMM Group A/S

Ejerskabet af kranudlejningsvirksomheden overgår til JMM, der har købt Normas ud af det krakkede E Pihl & Søn. Det er lykkedes for maskin- og kranimportøren JMM Group at overtage kranudlejningsfirmaet Normas, som er købt ud af E Pihl & Søn konkursboet. Normas har hidtil været en særdeles velfungerende enhed i den store entreprenørkoncern. Normas har opereret som udlejer af tårn-/byggekraner i Danmark og til dels Sverige siden 1992, og siden 2006 som en selvstændig del af E Pihl & Søn.

Efter konkursen sidst i august blev driften i Normas hurtigt genetableret under konkursboet, og nu er det så overtaget af JMM med driftsmæssig virkning fra 1. september 2013.

Normas fortsætter som hidtil med udlejning af store og små Liebherr byggekraner.

"Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes for os at blive ejer af Normas. Det er helt naturligt for JMM at gå ind her, da vi i forvejen er importør af blandt andet byggekranerne fra den førende tyske producent Liebherr. Vi har gennem årene haft et velfungerende samarbejde med Normas, og vi ønsker naturligvis, at der fortsat skal være en stærk og uafhængig Liebherr kranudlejer i Danmark, siger adm. direktør Hans Holm, JMM Group.

Ro over fremtiden

Også salgs- og udlejningschef Leif Nielsen hos Normas er glad for resultatet af Normas-salget.

"Først og fremmest er det godt for både vores mange krankunder og de ansatte i Normas, at der er faldet ro over fremtiden efter den turbulente periode med konkursen i E Pihl & Søn. Samtidig er det naturligvis også meget tilfredsstillende for os, at vores nye ejer i forvejen har et meget højt kendskab til vores produkt-portefølje fra Liebherr," siger Leif Nielsen.

Kranudlejningsvirksomheden lægges formelt ind under JMM, men rent praktisk fortsætter man som hidtil under Normas-navnet. Foreløbig forbliver virksomheden på adressen i Herringløse nord for Roskilde, mens man søger efter en varig placering af Normas på Sjælland.

Udlejningsflåden består pt. af cirka 60 byggekraner til udlejningsmarkedet i Danmark og Sverige, og organisationen tæller uændret ni faste medarbejdere, samt et varierende antal kranførere.

"Normas vil videreføre alle kundeaftaler i samme ånd som hidtil: Høj service og troværdige løsninger på basis af markedets førende produkter med en erfaren og indarbejdet salgs-, rådgivnings og serviceorganisation, forklarer Hans Holm, JMM Group, der tilføjer, at en bekræftelse på fortsættelse af hidtidige lejeaftaler vil udgå til alle kunder i løbet af få dage.